JUMPSUIT- Tulum Modası

Oldum olası tulumları çok sevmişimdir. Stella McCartney'le birlikte de tulumlara farklı bir soluk geldi diyebiliriz. Nerde bir tulum beğensem Stella çıkıyor:)
Venedik Film Festivali kırmızı halısı kıyafetlerini incelerken Sophie Kennedy Clark'ın Stella tulumunu gördükten sonra tanıdık geldi ve daha önce kimler giymişti diye biraz araştırınca aynı tulumu Jennifer Lawrence ve Rila Fukushima'nında giymiş olduğunu gördüm.
Gelin hep birlikte geçtiğimiz ay ünlülerin giymeyi tercih ettiği tulumlara bir göz atalım.


Önce aynı Stella McCartney tulum tercih eden 3 ünlüye göz atalım.
Sophie Kennedy Clark- Venedik Film Festivali
Jennifer Lawrence- Santa Barbara Film Festival
Rila Fukushima- Wolverine Londra Galası
Bu tulumu en iyi taşıyanın Lawrence olduğunu herkes söyleyebilir heralde zaten.
Londra'da Royal Opera House'da gerçekleşen GQ Men of The Year Awards kırmızı halısında Louise Redknapp da tulum tercih edenlerden olmuş. Tulumu Valentino Sonbahar 2013 koleksiyonundan, her ne kadar kendisi çok iyi taşıyamasa da tulum müthiş.
Walt Disney'in Uçaklar filminde Ishani karakteri için seslendirme yapan Bollywood yıldızı Priyanka Chopra'yı da Maya Crispin tulumu içinde görüyoruz. Clutch ve ayakkabıda tercihini Christian Louboutin'den yana kullanmış. Çok güzel ve duru bir hali var heralde biraz da nude rengin etkisi:)


Santa Monica Broad Stage'de gerçekleşen 2013 Young Hollywood Award'da Alyssa Milano'da tercihini Stella McCartney'den yana kullanmış. Sırt detayı mükemmel ama paçalarını biraz kestirse fena olmazmış sanki:) Milano Marrisa Web ayakkabıları, Saint Lauren clutch.ı ve Jennifer Fisher takılarıyla da stilini tamamlamış.
West Hollywood'da Mondrian Los Angeles'ta gerçekleşen 12. InStyle Summer Soiree'de Ashley Madekwe karşımıza Diane von Furstenberg tulumuyla karşımıza çıktı. Chanel No.5 kemeri, Saint Lauren "Jane" ayakkabıları ve Jimmy Choo clutch.ıyla da kıyafetini tamamlamış.

Bir sonraki tulumlu ünlümüz Rosie Huntington. Kırmızı halıda değil Londra'da sokak stiliyle yakalanmış kameralara, ancak bir insan bu kadar mı güzel olur, bu kadar mı giydiğini yakıştırır kendine? Tek kelimeyle yıklıyor. Gerard Darel ipek tulumu, Giorgio Armani bebek mavisi çantası, Michael Kors ayakkabısı ve saati ve Miu Miu güneş gözlükleriyle su gibi akıp gidiyor:)

Great Gatsby galasında Miranda Kerr'in giydiği tulumu mağazada görsem dönüp yüzüne bile bakmam ama Miranda Kerr'e çok yakışmış. Tulumun orjinalliğinde bir Vivienne Westwood dokunuş olduğunu anlamak çok da zor değil:)

Gelelim, geçtiğimiz ay tulum giymeyi tercih eden ünlüler arasında favorime. O kişi kesinlikle Nicole Scherzinger!! X Factor'ün Londra Mayfair Otel'inde gerçekleşen basın gösteriminde giydiği Three Floor'un Sonbahar 2013 koleksiyonundaki tulumuyla 10 numara, 5 yıldız. Kurt Geiger London "Britton" ayakkabıları da mükemmel durmuş.