Isabel Marant Sneakers



Bu ayakkabılarla hala tanışmamış olanlarınız var mı bilmiyorum, ama varsa bu eksiği hemen kapatmamız lazım. Ne zamandır yazıcam yazıcam bir türlü yazamadım. İşte karşınızda “İsabel Marant Sneakers” Bu ayakkabıya karşı hisler ilk anda gelişiyor, ya çok seviyorsunuz ya da hiç beğenmiyorsunuz.


Aslında bizi bu ayakkabıyla tanıştıran Beyonce’a teşekkür etmek gerek. Love on top videosunda giydikten sonra ünlüler dünyasında daha da bir popüler hale gelen İsabel Marant’lar çok geçmeden herkesin sahip olmaya başladığı ya da sahip olmak istediği ayakkabılar haline geldi. 



Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Alicia Keys gibi sonunu getiremeyeceğimiz birçok ünlü bu ayakkabıları tercih ediyor. Yakışmıyor da değil hani=) Bir zamanlar Crocs’larda yaşanan görüntü kirliliği söz konusu değil en azından bu sefer.



İsabel Marant”ları öyle sıradan spor ayakkabı gibi görmek başlı başına bir hata olur heralde. İlk başta çok kaba saba duruyormuş hissi veren, ancak kullanılan uyumlu renkler, kıyafetlerle müthiş kombinlenebilme özelliği ve de belki de en önemlisi spor ayakkabı görünümlü olup ama aslında içindeki gizli topukla birlikte sizi çok daha yükseklere taşıyabilme özelliğine sahip müthiş ayakkabılarddan bahsediyoruz=)

Türkiye’ye henüz gelmeyen bu ayakkabıların ne zaman geleceği, hangi marka tarafından getirileceği de ayrı bir merak konusu, en azından benim için öyle. Peki acaba ben Türkiye’ye gelmesini bekleyebilecek miyim? Yoksa internetten edinecek miyim? Gözüken o ki bu gidişle bekleyemeyeceğim=) 

Peki bu müthiş ayakkabılara sahip olmak için ne kadarı gözden çıkarmak gerek?? Modeline göre değişen bir fiyat aralığına sahip İsabel Marant’lar için minimum 350 $’ı gözden çıkarmanız gerekiyor.  “Neee, bu ayakkabıya o kadar verilir mi?”, “Bence hiç de güzel değil, yani ona o parayı vereceğime neler alırım ben!”, “Fena değilmiş de, hayatta o parayı vermem ben ona!” diyenleriniz olduğunu duyar gibiyim. Ama bana göre ayakkabı demek aşk demek olduğu için, İsabel Marant’a bu fiyat değer mi?? Hem de SONUNA KADAR…=)

Mesele şu ne kadar da sevimli öyle değil mi? (Gerçi kendisi 800 $ ama olsun=p )

Ya da şu (1.000 $'ın üstüne de varım diyorsanız)


İsabel marant'ın sneakerlardan, botlara topuklulara kadar farklı modellerine aşağıdaki siteden ulaşma imkanınız bulunuyor.

Bakmaya doyamadığım bu güzel ayakkabıları onlara kavuşarak en yakın zamanda wishlist.imden çıkarmam dileğiyle=)

Ö.